Hur lång tid beräknas det ta?

Ändrad den Mon, 30 Jan 2023 vid 05:54 PM

Detta varierar från person till person och sällskap till sällskap hur lång tid det tar att spela 18 hål. Det vi brukar räkna på är att det tar 1 timma per person. Är man fler bör man boka längre tid, så är man 2-3 personen räkna med 2 timmar och är ni 3-4 så rekommenderar vi att man tar minst 3 timmar. Det man bör tänka på är att om man spelar med putsning tar detta längre tid. Även om du spelar längre banor kan det ta längre tid.

Skall man inte spela en bana utan bara vill träna så brukar man kunna boka bara 1 timma om man inte är flera som vill träna samtidigt