Vad är simulatorgolf?

Ändrad den Mon, 30 Jan 2023 vid 05:52 PM

Simulatorgolf är både ett nytt och roligt sätt att spela golf på men också att umgås med vänner, kollegor eller kunder. Har du aldrig hört talas om simulatorgolf så fungerar det exakt som att spela golf utomhus fast vi tar in sporten, slår mot en duk, och simulerar slagen via en dator och projektor. För den fanatiska golfspelaren så är det här ett ypperligt redskap för såväl träning som spel. Låt dig inte avskräckas, simulatorgolf är inte bara för den golftokiga utan är ett mycket bra sättet att spendera tid med familj eller upptäcka en ny fantastisk och rolig aktivitet med vänner.