Problem med medlemspriset

Ändrad den Mon, 30 Jan 2023 vid 11:27 PM

När du bokar dina tider i sweetspot så är det först vid utcheckningen som du ser den slutgiltiga summan som skall betalas. När du först trycker på den simulator och tid som du skall boka så dyker originalpriserna upp tryck då på fortsätt och när du är vid utcheckningen/betalningen kan du se att din rabatt har dragits. Ser du ingen rabatt men är medveten om att du har köpt ett medlemskap, kan det vara för att medlemskapet inte än har hunnit aktiverats.