Inför ditt besök

Ändrad den Mon, 30 Jan 2023 vid 05:53 PM

När du har bokat din tid via Sweetspot, så är det viktigt med att du är i god tid innan din utsatta tid. Ta även reda på vad det är för adress till anläggningen så att du inte åker fel. Det vanligaste är att ta med sig egna klubbor, har du inga egna klubbor besök anläggningens hemsida för att ta reda på om det finns att hyra på plats.

Besöker du en anläggning som är bemannad hjälper personal dig på plats för att komma igång, är det första gången du spelar ber vi dig att besöka din anläggnings hemsida för att se tider då personal befinner sig i anläggningen.

Är det på en anläggning som är obemannad så får du en kod vid bokning som du använder för att komma in i lokalen. När du sedan kommer in i anläggningen så tänds automatiskt din bokade simulator upp och du kan börja spela.