Medlem hos en partnerklubb

Ändrad den Mon, 30 Jan 2023 vid 11:29 PM

Vi har förmånen att få vara partner med en hel del golfklubbar runt om i landet. Detta gör att du som är medlem i en av våra partnerklubbar så får du vid köp av ett medlemskap hos oss 350kr i spelvoucher insatt på ditt Sweetspot-konto. Var nog med att du vid köp av medlemskap hos oss anger vilken klubb du är medlem i så vi kan lägga till en spelvoucher. Denna voucher hittar du på ditt Sweetspot-konto, klicka först på din profil och gå sen till voucher. Du kan också få tillgång till din voucher vid utcheckning/betalning genom att klick på "+ använd voucher".

Har du inte fått in en voucher på ditt konto men är medlem i en partnerklubb?

Detta kan bero på att du kanske är medlem i två golfklubbar, var då nog med att skriva den golfklubb som vi har som partnerlubb. Vilka klubbar som är partner hos oss kan du hitta längst ner på vår hemsida