Att köpa medlemskap

Ändrad den Mon, 30 Jan 2023 vid 11:28 PM

För att spela hos oss behöver du inte vara medlem men vi hoppas gärna att du vill bli medlem hos oss för att få del av många fina förmåner i form av rabatterade bokningstider och exklusiva erbjudanden från våra partners. Medlemskap köper du via vår hemsida under produkter. Tänk på att det kan ta en stund för ditt medlemskap att aktiveras så att ni inte försöker boka med en gång efter köpet.

När du tecknar ett medlemskap hos oss måste du ange e-postadress eller golf-id som tillhör ett AKTIVT Sweetspot-konto. Sweetspot är den bokningsplatfrom som vi använder och där vi lägger in ditt medlemskap och voucher.