Vad kan jag göra på TrackMan?

Ändrad den Mon, 30 Jan 2023 vid 11:28 PM

I TrackMan finns det 4 olika sektioner som du kan välja mellan. Dessa är "Practice", "Course", "Games" och "Tournament". Vilken skall man då välja? Det är helt upp till dig som spelare och vi rekommenderar att du läser igenom de olika alternative här nedanför för att väljer den rätta för just dina ändamål.

"Practice": I den här funktionen tränar du och slår bollen precis som en range utomhus. I denna sektion får du reda på en hel del information om hur just du swingar och träffar bollen. Är du en golf nörd eller bara vill slå bollen lite bättre är det här en sektion för dig.

"Course": Detta är vår mest använda och omtyckta sektion av de alla. Att kunna spela en golfbana inomhus där köld, vind och vatten inte gör att du behöver ta på dig lager på lager är en otroligt uppskattad funktion. Här spelar du 18 hål med goda vänner eller för dig själv på några av de mest kända banorna i världen.

"Games": En sektion lämpad för familj, vänner eller kollegor. Här kan du spela golf med dinosaurier eller komma närmast och sno någons flagga. Inte nog med det som kan vi även simulera en minigolfbana för de som inte riktigt är helt bekväma med att slå fulla slag. Möjligheterna är oändliga och det är bara fantasin som sätter gränserna här.

"Tournament": Känner du dig manad för en utmaning och vill tävla mot andra golfintresserade är det här sektionen för dig. Tävlingar som arrangeras världen över har du bara ett knapptryck bort. Skapa leaderboards och visa vem det är som är herren på täppan gör detta till en del som är för den bästa av alla vinnarskallar.